Nieuws

Laatste nieuws

 Turks leer je zo

Verder nieuws over Turkije, de Turkse taal en de Turkse cultuur.
Lees verder...

Agenda en uitgaanstips

 

 


Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 77
Deze week 1170
Deze maand 11049
Sinds 11-2008 1863193

Online cursussen
 

 

Op internet bestaan een aantal cursussen die volledig online zijn te volgen. De cursussen zijn soms opgezet als hobby en meer dan de kosten van uw internetverbinding bent u er dan niet aan kwijt. Soms zijn online cursussen samengesteld door deskundige docenten. De betere cursussen zijn meestal niet gratis.

 

 

 

 

 

 

Nedwerk Turkije

Turks leer je zo!
Nedwerk Turkije Complete cursus Turks met duidelijke uitleg, uitgebreide oefeningen, geluidmateriaal, lees- en luisterteksten, toetsen en woordenschattraining inclusief uitspraak!

Via internet & met begeleiding. De docenten bij Turksleren.com zijn deskundig, gediplomeerd, van Nederlandse en Turkse afkomst en hebben ruim 30 jaar ervaring met aanleren van Turks. Turks voor beginners bevat 120 uur lesmateriaal;het complete pakket bevat 360 uur lesmateriaal.
Website: www.turksleren.com

 

 

 

 

 

 

 

Een online taalcursus
Een online taalcursus biedt een eenvoudige manier om gelijk te beginnen met het leren van Turks. Dat is ideaal voor iedereen die snel de basis van de taal wil leren begrijpen en spreken. Je leert handige zinnen die je bijvoorbeeld in het buitenland nodig hebt. Na aankoop krijg je direct toegang tot de cursus, waarna je meteen op je computer, laptop, iPad of tablet aan de slag kunt gaan om de taal te leren.
Na aankoop heb je dan toegang tot de cursus voor een bepaalde periode. In die tijd kun je overal waar je toegang tot internet hebt inloggen om verder te gaan met de cursus.
Er bestaan ook online cursussen die je kunt downloaden. Na aankoop kun je die dus zo lang blijven gebruiken als je wilt.
Online cursus Turks bij Talendomein

 

 

 

 

 

 

 
Citaat van de dag

"Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke stupiditeit, maar van dat eerste weet ik het niet zeker. " - Albert Einstein -
(1879-1945)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?


- Cursussen Turks - Zelfstudie
- Turks leren - Online
- Leerboeken & Taalgidsen

- Vertaalcomputer Turks